AMORE WACHTUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 803 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amore Wachtum. Meer weten? Ontdek meer

8 okt 2022 om 18:53 Ik vind wachten op zich niet erg, maar....De app gaf aan dat ze onderweg waren met het eten. Maar het duurde alsnog een half uur voordat het was bezorgd. En helaas was het erg afgekoeld.
2 okt 2022 om 19:43 Voor de eerste keer in 3 jaar, echt slecht eten gehad.. De shoarma schotel was perfect maar de kapsalon was erg teleurgestellend. :(
25 sep 2022 om 21:07 Naar 3 uur wachten nog niks gekregen helaas. Mogen het nu ook wel houden.
25 sep 2022 om 19:14 Als ik mijn eten nog krijg kan ik je daar antwoord op gegeven. 17:12 besteld. Zou 90 minuten duren. Zijn 2 uur verder en we hebben ons eten nog niet.
31 aug 2022 om 9:12 Het eten was heerlijk, zoals altijd. Maar ik heb 2,5 uur gewacht tot het werd bezorgd. Terwijl op de app al een uur werd aangegeven dat het onderweg was. Bel dan even dat het later wordt.
28 aug 2022 om 20:35 De pizza's warwn van goeie kwaliteit! De doos waar ze in geleverd werden was zelfs droog en vet vrij. De pizza's waren warm en we werden 5 minuten vam te voren gebeld zodat we naar de ingang van de camping konden lopen! Echt helemaal top!!!
28 aug 2022 om 20:20 Langer dan 2 uur al aan het wachten
28 aug 2022 om 19:49 Nog steeds niets ontvangen. Wachten al twee uur
28 aug 2022 om 8:53 Was wederom top!
27 aug 2022 om 20:40 Bestelling kwam 45 min te laat.
27 aug 2022 om 20:27 2,5 uur moeten wachten op de bestelling.
27 aug 2022 om 18:56 Is wel erg veel