AMORE WACHTUM

AMORE WACHTUM Pizza - Shoarma - Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 519 beoordelingen
8 jul 2020 om 19:54 Snelle bezorging. Mistte de bite van het eten. Was een beetje slap. Het smaakte niet naar een hamburger. Sambal was overheerlijk. Maar ik blijf genieten van het eten en ik zie dat hier potentie in zit. Ik ben een ware fijnproever, want ik ben Rob Geus.
5 jul 2020 om 19:57 K
5 jul 2020 om 0:01 Levering was prima op tijd , zelfs 5 minuten eerder en zoals altjd was de kwaliteit van het eten goed voor elkaar. Meermaals besteld bij Amore en helemaal geen klachten . Zo doorgaan en wij blijven klant van Amore.
2 jul 2020 om 20:38 Eten was koud en zat weinig smaak aan. Kaas zat verbrand op de pizza en de bodem zat nog veel bloem aan. Bezorging was top!
2 jul 2020 om 19:58 Duur maar wel lekker en vlot bezorgd
1 jul 2020 om 19:38 Het was niet echt lekker van smaak. Het was lauw. Jammer, geen volgende
30 jun 2020 om 16:54 De pizza's werden super snel op de camping afgeleverd (20 minuten te vrpeg zelfs). Heerlijk warm en goed gevuld.
29 jun 2020 om 2:47 Eten was op de grond achter gelaten zonder ons hierover in te lichten, geen belletje... niks! Geen idee hoe lang het eten buiten heeft gestaan. Zeer onbeleefd van de bezorger! Desondanks dat waren het grote porties en lekker.
24 jun 2020 om 19:59 Het eten was weer super. Smaakt goed Goeie service en vriendelijk personeel Een aanrader
19 jun 2020 om 23:40 Netjes op tijd afgeleverd. Het eten was prima.
15 jun 2020 om 5:14 Eten was heerlijk.. De pizza's lekker warm en niet vet. Applausje voor de chef We bestelden op zondag avond kregen netjes bericht dat wat later zou zijn dan we hadden aangegeven op thuisbezorgd. Maar ze waren er netjes op de toen afgesproken tijd. Top!
13 jun 2020 om 19:51 Zou er om kwart voor 6 zijn maar was half 6 dat is altijd goed